Nog 3 weken...
Door: Ellis en Jannie
Blijf op de hoogte en volg Ellis en Jannie
02 November 2006 | Nederland, Bergeijk
Wij zijn druk bezig met de laatste voorbereidingen voor onze trip. Gisteren hebben we wandelschoenen en backpacks gekocht en vandaag hebben we de laatste vaccinaties laten zetten. (laat de enge ziektes maar komen) Nu zijn we bezig met de allerlaatste afrondingen, zodat we goed voorbereid op reis gaan. We zijn nu bezig met de leukste voorbereiding en dat is het afscheidsfeestje op 19 november in het Jerommeke.
We proberen jullie via deze site op de hoogte te houden van al onze avonturen en belevenissen...
Tot schrijfs of tot in Jerom.
Besos Ellis y Jannie
04 November 2006 - 17:04
Arno:
Hola avonturiers.
Jullie site is gevonden, dus laat de reis maar beginnen.
Adios Arno -
05 November 2006 - 11:09
Dinja:
Heee!
Jaaaa,het komt nu al echt dicht bij..Wat spannend allemaal! Ik ben natuurlijk erg benieuwd naar jullie verhalen en ga het zeker volgend via deze site. Maarrrr eerst nog een paar feestjes vieren voordat we echt afscheid gaa nemen!! Tot snel, xxx -
05 November 2006 - 15:26
Annie,Gerard.:
Het aftellen is begonnen.
Ook voor ons als ouders heel spannend.
Wij hopen natuurlijk dat jullie een fijne,leuke en leerzame tocht gaan maken.Doeiiii -
07 November 2006 - 20:57
Len:
Ah kijk, heel leuk dat we jullie zo een beetje kunnen volgen. Zal hard nodig zijn want El, wat zullen we je toch gaan missen! -
08 November 2006 - 17:47
Josje:
En ik sluit me volledig bij Len aan. Heel veel plezier meisjes! X -
08 November 2006 - 18:16
Jonne:
nou we zulle is kijken of jullie het volhouden,, (anders durf ik straks helemaal niet meer :P)
maar ik wil jullie heel veel plezier wensen en laat je niet kisten :)
ik verwacht in ieder geval leuke berichtjes van jullie en zeker ook veel mooie foto's,,
liefs jonne -
08 November 2006 - 18:23
Marloes:
Maar jullie kunnen er toch ook gewoon nog voor kiezen om niet te gaan.... Haha, nee ik ga niet zwelgen in medelijden, vind het super voor jullie en oké een beetje zelfmedelijden...vind het niet leuk voor mij ;)
Lieve meisjes, zet hem op, laat ze daar maar eens zien wat voor power jullie hebben!! feel free... nee dat slaat natuurlijk nergens op...
Dan maar een hele dikke kus en ik ga jullie missen!!
Marloes -
09 November 2006 - 16:10
Ellis (TIO):
Hey Jannie,
heel veel plezier!!! Leuk dat je met een naamgenoot van mij gaat!
Kus Ellis -
09 November 2006 - 18:20
Jeannette:
Super Jannie, ik zal jullie zeker volgen op deze site.. !!!!!!!!!
Geniet van de komende maanden :-) -
11 November 2006 - 13:21
Linna:
Ik ga jullie missen meisjes. -
12 November 2006 - 21:20
Arne:
Veel plezier meiden. Jannie wil je een beetje op mijn zusje letten, want als jullie zo ver weg zijn kan ik dat niet doen ;)
13 November 2006 - 12:19
Carina, Ton En Kids.:
Hoi Jannie en Ellis,
Wij wensen jullie een hele fijne reis en vooral heel veel plezier samen. Doe voorzichtig.
Groetjes Carina en Ton en kids -
14 November 2006 - 16:18
Marlie:
Hai Ellis!
Super dat je ook bijna gaat! Ik kan je maar één ding zeggen: het is geweldig! Misschien kom ik je nog wel tegen, ben rond dezelfde tijd in Peru als het goed is! Succes met de laatste voorbereidingen!
Beso Marlie -
16 November 2006 - 15:02
Mieke:
Hai Schatjes!
wat gaan we jullie missen! Maar het wordt zeker een SUPERTIJD! Tot in Jerom! XXX -
16 November 2006 - 18:39
Elcke:
Hey meisjes, wow echt heel spannend, ga er maar heel goed van genieten! Zondag nog ff feesten dat gaat goed komen hihi
Kus elcke -
17 November 2006 - 18:30
José Jacobs:
Nou meiden, jullie avontuur kan dan eindelijk beginnen. Ik zal jullie zeker met de regelmaat van de klok volgen. Ik wens jullie een leuk afscheidsfeestje toe in het Jerommeke met veel vrienden en bekenden. Dit zal zeker met een lach en een traan en de nodige drankjes gepaard gaan.
groetjes José
19 November 2006 - 18:02
Jacqueline:
hoi ellis, het was fijn om je vanmiddag even te zien, veel succes deze week nog met de "kleine dingetjes" die je nog moet regelen. We wensen jullie super goede reis, we blijven jullie volgen op de site. -
20 November 2006 - 17:31
Mexico:
Hola Jannie en Ellis,
Wij wensen jullie een hele fijne tijd en mochten jullie toch nog via Mexico reizen dan zijn jullie welkom.
Groetjes Jos en Nettie.
22 November 2006 - 09:25
Petra:
Heel veel plezier. Leuk dat ik jullie avonturen kan volgen en tot over een half jaar.
groetjes Petra -
doei
23 November 2006 - 11:54
Jenny:
He Ellis,
heel veel plezier en succes daar! Super dat je deze stap neemt!!! Ik zal je in de gaten houden.
Dikke kus Jen. -
24 November 2006 - 09:21
Rachel:
Hey lieverds!
De NS krijgt zo meteen een heeeele boze brief van een verdrietig vriendinnetje.. Grr, dat die treinen niet altijd op tijd rijden, ok, maar helemaal niet?! Dat gaat te ver! Had jullie zo graag nog even gezien!!! Stuur maar heel snel jullie adres voor het 'how-to-survive-in-Peru' pakket, wat ik dan maar op ga sturen. Niet dat jullie niet alleen gaan surviven, maar toch.
Hey meiden, ga lekker genieten van al het moois en leuks dat komen gaat! Vergeet vooral niet naar Mythology (discotheek aan de Plaza), Jack's Cafe (restaurant) en the Muse (cafe naast school) te gaan! :)
Tsja, dan zit er nu niks anders op dan vanaf hier heel jaloers te zitten zijn en jullie mooie verhalen te volgen.. (en ondertussen misschien toch ook maar te gaan sparen om jullie achterna te komen? :) )
Beetje lief zijn voor elkaar he?!
Hele digitale knuffel dan maar! -
24 November 2006 - 09:24
Rachel:
Een DIKKE knuffel dus! ;) -
24 November 2006 - 11:30
Kim:
Hey Jannie!
Ik ben wellicht de 1e die een berichtje voor je achterlaat, nu je daar al zit! ;) Is dat 'ff cool!
Nou meis, heeeeel veel plezier nogmaals en geniet ervan! En als je terug bent plannen we weer een CRAZY-friday!
Maar dat duurt nog heeel lang... :(
Geniet ervan meis!
Hele dikke kus, Kimmie!
P.S. Ook voor Ellis natuurlijk! Al kennen we elkaar niet! Enne... let 'n beetje op Jannie! ;) -
24 November 2006 - 12:12
Karen:
Hey! Nou is het begonnen.. Super spannend en super gaaf! Ik vind het echt stoer. Pas goed op elkaar en geniet ervan! Ik hou me op de hoogte via de site.
-x- karen -
24 November 2006 - 14:24
Loes:
heej jannie en ellis,
heel veel plezier in Z-A! ik ga jullie reisverslagen op de voet volgen.. ben heel benieuwd!
groetjes loes -
25 November 2006 - 13:16
Nanny:
hola ellis en jannie! nu zijn jullie daar dus. goede reis gehad? en nu maar vlug het spaans onder de knie en dan gaan genieten van al dat moois. zal al jullie verhalen volgen want zoals je weet houden wij ook van reizen en wie weet kunnen we van jullie ervaringen gebruik gaan maken. Buen viaje y que te diviertas!
Nanny en marcel -
25 November 2006 - 17:39
Ilse :
Hoi Ellis
Ik hoop dat jullie een goede reis achter de rug hebben! Een hele fijne tijd gewenst in Zuid-Amerika. Ik volg jullie berichten!!! Doei! -
25 November 2006 - 17:43
Michel:
hoi ellis
hoe gaat het in zuid-america?
en een goede reis gehad?
ik hoop van wel..
hoe is het daar eigenlijk?
ik hoor nog van jullie..
michel -
26 November 2006 - 13:27
Marga,peter,kids:
Hallo dames, volgens ons moeten julie nu ongeveer op de plaats van bestemming zijn, wij wensen jullie ontzettend veel plezier en een fantastische tijd, geniet ervan, we zijn erg benieuwd naar jullie berichten, liefs.