Op naar Bolivia...
Door: Ellis en Jannie
Blijf op de hoogte en volg Ellis en Jannie
26 Januari 2007 | Bolivia, La Paz
Eindelijk aangekomen in La Paz verbaasde we ons over het mooie busstation, de mooiste tot nu toe! De afgelopen dagen zijn we druk bezig geweest met het verkennen en bewonderen van La Paz zelf. Het is een erg grote stad maar het oogt veel gezelliger dan bijvoorbeeld Lima. La Paz ligt tussen de bergen en heeft uitzicht op de mooie berg Illimani. Ook de Bolivianen zijn zo ontzettend aardig (al lijkt het ook vaak alsof we nog steeds in Peru zijn) en daarbij komt ook nog dat het hier zooooo ontzettend goedkoop is, heerlijk dus!!
Donderdag hebben we Valle de la luna bezocht. Hier hebben we een prachtige wandeling gemaakt in de snikhete zon! Ja, het is hier ook nog eens heerlijk weer...
Later die dag zijn we naar de dierentuin van La Paz gegaan. Hier hebben we gezellig aapjes gekeken. Heel bijzonder ook om de dierentuin in een ander land te bezichtigen. Het was allemaal niet even duidelijk waar we welk dier zouden vinden maar het was een erg leuke en vermoeiende dag! (De dieren buiten de dierentuin zijn trouwens ook het bezichtigen waard in La Paz... Terwijl je rustig op een bankje zit te genieten van de zon, wordt er achter je flink gesext. We hebben mogen genieten van twee innig verliefde hondjes...)
Morgen vertrekken we alweer richting Chili en we zijn erg benieuwd hoe het daar zal zijn! We houden jullie op de hoogte...
Veel liefs Jannie en Ellis.
26 Januari 2007 - 20:39
Ria:
leuk verhaal. Fijne reis morgen. Geniet ervan. tot zo op msn.
kusjes -
27 Januari 2007 - 09:21
Dinja:
WAAAUWW! Wat een gave dieren, en vooral die tijgerachtige!! Ik weet ook niet precies wat het is, maar dat zal ik eens uit gaan zoeken! Jullie zien er goed uit, lekker een beetje verbrand van de zon!
Ook veel groetjes van pap en mam en Lindy,
Mam vind de fotos ook erg mooi!
xxx -
27 Januari 2007 - 11:09
Petra Malden:
Hoi meiden. Zo te zien hebben jullie het prima naar jullie zin. Ik ben stik jaloers.veel plezier nog.Groetjes. -
27 Januari 2007 - 13:11
Linna En Loes:
hihihihihi!!!! HAaai meiden! Wat leuk weer die verhalen! En het minizwijntje!!!! haha Gaan jullie ook naar Brazilie eigenlijk??? :) En argentinie?? Kunnen jullie de broer van maxima bezoeken! yes! Jammer da we mekaar op msn mislopen! maar komt allemaal goed! yes! de groeten van de princesjes uit Breda! ennuh dikke kus van je zus en dikke kus van je mattie! Dit geldt voor jullie beiden!!
Dikke kus LINNNAA ENN LOESSS -
adios!
Besos -
29 Januari 2007 - 23:05
Annie Van Raay:
Ik hoop dat jullie een fijne reis hebben gehad naar chili,en ben ook benieuwd hoe het daar is.Hier alles goed.Je broer eerte dag stage ging o.k.wel vroeg op om 05.45 uur. even wennen. Maak er het besten van want de tijd vliegt voorbij.Heel veel groetjes van mam pap arne oma enz. aan jullie allemaal.doeiii -
31 Januari 2007 - 14:36
Raf:
Tjo, lekker die warmte daar, het nederlandse weer weet het nog niet precies. Geen sneeuw hierzo ben ik bang. Ik zie jullie dus helemaal zwart terug, hollandse negertjes....haha.
Nog veel plezier daarzo!!! Dikke kus, Raf -
31 Januari 2007 - 21:36
Marieke (Weert):
Hoi meiden,
Wat weer leuke verhalen en vooral mooie foto's. Ik ben zo benieuwd naar de rest! Hoe lang zijn jullie al weg? Vanaf november? Wat gaat de tijd snel zeg! Elcke en ik gaan morgen ook eens kijken wat wij gaan doen met onze reisplannen naar Afrika. Super zin in! Tot mails maar weer!
Liefs Marieke
(ook groetjes van David) -
01 Februari 2007 - 10:59
Karen:
Hey meiden.
Ziet er allemaal weer erg goed uit! Ook die beesten zijn erg gaaf. Van mij mogen ze de vogels weg laten natuurlijk maar dat zwijntje maakt het helemaal goed haha! Veel pelzier nog. En denken jullie ook nog aan rust of ontspanning? Lijkt wel alsof jullie daar helemaal geen tijd voor hebben...Have fun.
-x- karen -
02 Februari 2007 - 09:26
Marlie:
Chicas!
Het gaat jullie nog steeds goed zie ik! Leuk joh!
Ben nog steeds bezig met de foto's, het is zo moeilijk om een selectie te maken. Oooohh ik mis het zooooo!
Maar ja, ik heb de afgelopen maand lekker als invaljuf in het onderwijs gewerkt (ja een beetje dat geld terug verdienen wat echt helemaal op was gegaan daar). Volgende week begint de studie in Utrecht weer. Heel anders dan al dat gereis?! Heel veel plezier in Bolivia en tot mails!
Als jullie nog iets willen weten over Bolivia en Argentinie, moeten jullie maar even mailen!
Beso -
02 Februari 2007 - 12:08
André:
Hola chicas
Como estan? He ententido que vosotros estais en momento en Arica, Chile. El norte de Chile y que vosotros quiereis viajar a el sur con autobús. Es mas legos, mas de 3000 km.
Pero Chile es muy lindo.
Quiero desearos un bueno viaje con muchos fotos y cuentos. Quiero tambien visitar América Latina rapido. Pues deseaos mi saludos y besos.
Abrazos
André -
02 Februari 2007 - 14:47
Jonne:
hey meis,, ik weet wat dat beest is,, een tijger met giraffe print :P goed he :)
maare ziet er allemaal weer mooi uit jammer dat jullie zo snel al weer verder moeten reizen naar chili... of heb je daar ook wel echt al weer zin in ?
veel plezier, kusjes -
03 Februari 2007 - 15:23
Mia Moonen:
schitterend meiden.
geniet er van zo lang je kunt.
groeten mia. -
07 Februari 2007 - 23:37
Tanja En Annelies:
Hey Ellis, Jannie en misschien ook nog Maaike. Aangezien jullie samen een berichtje op onze site hebben achtergelaten, gaan we er vanuit dat jullie elkaar in Chili zijn tegengekomen. Leuk man! Heel toevallig kwamen we jullie ook tegen in Nazca, jullie namen dan. In een klein schattig restaurantje hadden jullie een verhaaltje geschreven in het gastenboek. Hoezo toevallig! Wij zijn nu in Huaraz (Cordilla Blanca) en reizen straks verder naar Trujillo. Daarna gaan we naar Iquitos om uiteindelijk de laatste dagen weer in Cusco door te brengen.
We wensen jullie heel veel plezier in Chili en Argentinie en zullen jullie blijven volgen!!!!
X