Het goede doel!!
Door: Ellis en Jannie
Blijf op de hoogte en volg Ellis en Jannie
18 December 2006 | Peru, Cusco
Het is bijna kerst en het is voor ons heel normaal dat we met z´n allen gezellig bij de kerstboom en bij de kachel genieten van een 6-gangen diner.
Dit is helaas niet voor iedereen zo weggelegd. Er is ons verteld dat 24 december de hele Plaza (des Armas) vol zal stromen met ontzettend arme kinderen. Zij hebben geen warme kleding en weinig tot niets te eten. We hebben de afgelopen weken al meegekregen hoe de kinderen proberen te overleven. We willen graag iets doen om ook voor deze kinderen een goede kerst te maken. In ieder geval zover dat mogelijk is.
We willen graag eten kopen voor deze kinderen. Om er een belegde boterham van te maken, willen we vragen of jullie hier ook een steentje aan bij willen dragen. De resultaten krijgen jullie natuurlijk te horen.
Een kleine bijdrage (voor 1 euro kunnen we al 10 broodjes kopen) kunnen jullie storten op 11.35.93.082 ten name van J.V.C. Peters (Eersel). Wij zorgen er dan voor dat het op de juiste plaats terecht komt.
Niemand hoeft zich verplicht te voelen, want iedereen heeft zijn eigen goede doelen.
Muchos saludos y besos
Ellis en Jannie
19 December 2006 - 06:47
Josje:
Dag meisjes!
Wat gaaf dat jullie dat willen doen! Natuurlijk wil ik daar een steentje aan bij dragen.
Hoe is het verder daar? Ik hoorde van Lenne dat er het een en het ander gestolen was. Da's wel balen!
Ik wens jullie veel plezier en succes verder! En ik hoor wel hoe jullie actie verlopen is.
Liefs Josje -
19 December 2006 - 08:24
Maria De Kroon:
Wat een mooie kerstgedachte. En fijn om te doen lijkt me. Wij doen graag mee. Een hele fijne kerst daar .groetjes -
19 December 2006 - 08:28
Mloezel:
Goed bezig meisjes! Ben trots op jullie! Hopelijk wordt hun kerst iets fijner zo! Veel succes daarmee, en wil even laten weten dat ik jullie mis!
Dikke kus Marloes -
19 December 2006 - 09:07
Petra Föllings:
Ik heb mijn bijdrage al gestort.Dit wordt vast een heel bijzondere kerst voor jullie en de kinderen waarvoor jullie vast iets kunnen betekenen.Veel succes.Kerstgroetjes uit Malden. -
19 December 2006 - 10:31
Linnie:
Yes!!! Ik ga ook wat storten!!! Jullie zullen er een heel goed gevoel bij krijgen als die kindjes straks allemaal ee lachje op hun gezichtjes krijgen! Fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar! Dikke kus Linda -
19 December 2006 - 13:28
Rianne:
Hoi Jannie en Ellis,
Moet een goed gevoel geven dat je ter plekke iets kunt betekenen, ook al is het maar voor een kort moment. we horen nog wel hoe het allemaal gegaan is en steunen je van harte.
veel liefs
Rianne, Rogier en kids -
19 December 2006 - 17:30
Jonne:
heyy meis!! wij doen ook mee met jullie leuke sponsoractie,, maare k stuur van de week nog wel een mailtje, dan kan ik meer verhalen kwijt he :P dikke kus jonne + andere hebingkjes -
19 December 2006 - 17:40
Dinja:
Ooooh wat een supergoed initiatief!!! Echt te gek, en natuurlijk ga ik geld storten, ben tegenwoordig toch zo rijk!!
Doeiiii xxx -
19 December 2006 - 21:09
Andre En Ria:
Leuk berichtje. Onze bijdrage is ook overgemaakt. Geweldig initiatief van jullie. Zie ook mijn mail.
Ria -
20 December 2006 - 14:11
René Otter:
Hee meiden,
super actie, zeker met de komende dagen, mijn bijdrage krijgen jullie, nog veel plezier en suc6!!
fijne dagen
liefs rené -
22 December 2006 - 20:23
Mia Moonen:
hallo dames
het gaat jullie goed zo te horen,spijtig van de beroving maar er zijn ergere dingen. een goeie kerstgedachten van jullie.
bij deze onze kerstwens voor jullie :blijf gezond en maak er iets van:ook van harry.
groetjes mia. -
23 December 2006 - 10:56
Anne:
Goed bezig dames! Ook mijn bijdrage is gestort. Zou willen dat ik daar was om mee te helpen!!! Geniet van die blije koppies he!! Liefs, Anne -
23 December 2006 - 17:51
Jonne En Minka:
hoi ellis,
wij willen ook graag helpen maar internetbankieren weigert dat bankrekeningnummer.
kun je misschien jouw rekeningnummer doorgeven? dan proberen we het nog eens..
veel succes meiden! -
25 December 2006 - 13:26
Ad Thea :
hai girls
goed om ook eens de andere kant te zien wij steunen jullie graag goed bezig veel plezier dikke knuffel